YUMPZONE SERBIA

Vaša budućnost u Švedskoj
Registruj sePrijavi se

ko JE YUMPZONE?

Yumpzone je Švedska kompanija koja želi da vam pruži što više informacija koje su vezane za preseljenje i rad u Švedskoj. Naš cilj jeste da vam što lakše objasnimo i damo smernice kako da se preselite ili nađete posao u Švedskoj.  Za najnovije informacije i dešavanja pratite nas na facebooku!

Lokacija: Kungsholms Hamnplan 3, 112 20 Stockholm

Telefon: (+46) 08-3566

Email: info@yumpzone.com

YUMPZONE nudi:

  • Pristup našim predavanjima i programima
  • 9 besplatnih  kurseva
  • 12 misije
  • Obaveze i zadatke
  • Povratne informacije od profesionalnih konsultanata
  • Umrežavanje sa drugim ljudima
  • Istraživanje raznih alata
  • Redovna ažuriranja
  • Pridruživanje našoj privatnoj facebook grupi za registrovane korisnike

Misija

YUMPZONE Misija i vizija

Naša misija i vizija na YUMPZONE-u je da vas ohrabrimo i pružimo što više korisnih informacija o preseljenju i radu u Švedskoj. Takođe želimo da vas upoznamo sa očekivanjima i potrebama poslodavaca.

Z

kursevi

YUMPZONE kursevi!

#1

Predstavljanje

Upoznajte se sa YUMPZONE kompanijom. Saznajte ko smo mi, koji nam je cilj i koji su nam dalji planovi. Pronadjite informacije vezane za platformu i kurseve.

Pročitaj više

U ovom kursu nalaze se instrukcije kako se koristi platforma, šta možete pronaći u svakom kursu i još neke bitne informacije.

#2

O Švedskoj

Švedska, zvanično Kraljevina Švedska je skandinavska zemlja u Severnoj Evropi. Pored istorije i religije Švedske, postoje raznorazni praznici koji se veoma poštuju i slave.

Pročitaj više

Pored gore navedenih stvari, saznaćete i o Švedskoj valuti, kuhinji, poslu itd. Kurs je osmišljen tako da vas što bolje upozna sa Švedskom.

#3

Učenje švedskog jezika

Švedski ćete svakako morati naučiti ako želite da živite u ovoj zemlji, ali čak i osnovno znanje švedskog jezika vam može pomoći da stupite u kontakt sa vašim budućim poslodavcem.

Pročitaj više

U kursu “Učenje švedskog jezika” možete pronaći osnove švedskog jezika, sajtove i aplikacije za mobilni koje će vam pomoći u učenju švedskog.

#4

Curriculum Vitae – CV

CV je obavezni deo prijave za posao, a njegova svrha je da vas i vaše kvalifikacije predstavi poslodavcu.  U većini slučajeva, imaćete veliku konkurenciju na konkursu za posao.

Pročitaj više

Svrha dobro napisanog CV-a da vas izdvoji od drugih kandidata i da vas odvede na intervju za posao. Više o CV-u uradite naš kurs CV-a.

#5

Gde i kako pronaći posao

Ljudi danas dolaze do posla preko raznih izvora, preko veza, preko oglasa, preporuka, skrivenih poslova itd. Treba razmotriti svaku pomoć koju možete dobiti i dobro se informisati o svemu.

Pročitaj više

U našem kursu možete pronaći linkove koji vode ka sajtovima za zapošljavanje, a takođe možete pronaći i primere korak po korak kako konkurisati.

#6

Apliciranje za posao

Pre apliciranja za posao, potrebno je informisati se o kompaniji za koju konkurišete. Postavite se na poziciju poslodavca i razmislite kakvu osobu očekujete koja konkuriše kod vas.

Pročitaj više

Za vas smo pripremili kurs sa smernicama, informacijama i savetima koji vam mogu olakšati ovaj proces apliciranja za posao.

#7

Apliciranje za radnu dozvolu

Prvo što treba da znate jeste da biste uopšte aplicirali za radnu dozvolu potrebna vam je ponuda zaposlenja koju dobijate od budućeg poslodavca. Za neke zemlje pored radne dozvole potrebna je i viza.

Pročitaj više

U ovom kursu pripremili smo za vas informacije i korisne linkove koji vam mogu pomoći da saznate potrebne informacije za dobijanje radne dozvole.

#8

Početak novog posla

Svaki početak ume da bude težak, pogotovo ako započinjete novi posao u inostranstvu gde je drugačije nego kako ste navikli. Drugačija je kultura, drugačiji su ljudi, atmosfera drugačija. Jednom rečju sve je drugačije.

Pročitaj više

U kursu možete se informisati kako izgleda atmosfera na poslu u Švedskoj, kako se oblače, ponašaju i još mnogo toga što vam može biti korisno.

#9

Sezonski poslovi

Sezonski poslovi u Švedskoj mogu biti odličan korak da se bolje upoznate sa samom Švedskom i zaradite koji novac više. Možda tokom sezonskog posla upoznate nekog ko vam može kasnije pomoći da se preselite u Švedsku.

Pročitaj više

U ovom kursu ćete saznati informacije o sezonskim poslovima, gde i kako možete da pronadjete oglase za posao, kako da konkurišete itd.

YUMPZONE PLATFORMA

Koje funkcije platforma ima?

Platforma ima dosta raznih funkcija, a jedne od najbitnijih funkcija smo naveli sa strane.

Video klipovi

U našim kursevima možete pronaći Video klipovi koji će vam pružiti jasniju sliku o svim informacijama koje se nalaze u kursevima.

Korisni linkovi

U svakom kursu možete pronaći korisne linkove koji su vezani za taj kurs. U tim linkovima pronaćićete dosta korisnih informacija.

Instrukcije

U našim kursevima sprovešćemo vas korak po korak kako da napravite CV, kako da konkurišete za posao koji želite itd.

Misije
Misije na našoj platformi su osmišljene tako da kroz svakodnevnih aktivnosti možete dodatno da se aktivirate i saznate nešto novo.
Pitanja

Pitanja koja se nalaze u kursevima su osmišljena tako da vas sprovedu da uradite zadatak korak po korak ili da provere vaše znanje da li ste upamtili bitne stavke.

BESPLATNIH Kurseva

Misija

Korisnih linkova

Veliko društvo

Stupite u kontakt

Lokacija: Kungsholms Hamnplan 3, 112 20 Stockholm

Telefon: (+46) 08-3566

Email: info@yumpzone.com